Schilderen is als worstelen met verf

expositie van Roelof Koobs

Galerie Mozaiek Zuidlaren

Van 11 september tot en met 18 oktober exposeert Roelof Koobs uit Hoogeveen bij Galerie Mozaiek in Zuidlaren. Het thema van de expositie is ‘Schilderen is als worstelen met verf’. Roelof Koobs werkt met olieverf op linnen in een figuratief-impressionistische stijl. Hoewel autodidact weet Roelof zijn onderwerpen professioneel en doeltreffend af te beelden. Je kunt hem vaak in het land aantreffen waarbij het Drentse land in al zijn kleuren zijn voorbeeld is.

Stadsgezichten, winkelstraatjes, dorpjes en landschappen sieren regelmatig zijn doeken. Daarnaast blijft ook het stilleven een uitdaging voor deze altijd vrolijke kunstschilder. Hij was jaren aangesloten bij de Hoogeveense schildersclub Het Palet en heeft in die periode veel opgestoken van de artistieke begeleiding van o.a. Gerard van der Weerd, Joop Neutel en Satar Kawoosh. Daarnaast is hij al jaren betrokken bij de Hoogeveense Kunstroute. Ook is hij aangesloten bij de Sociëteit Drentse Kunstenaars, een club van schrijvers, dichters, beeldhouwers, schilders en tekenaars.


Informatie coronavirus

Vanzelfsprekend hanteren wij de richtlijnen omtrent het coronavirus. Houd 1,5 meter afstand van anderen, volg de richtlijnen die bij de ingang zijn aangegeven en stel uw bezoek uit wanneer u koorts heeft of klachten passend bij het coronavirus. Een volledig overzicht van de richtlijnen voor het bezoeken van onze locatie vindt u hier.

Impressie

Bekijk hier de fotografie en videos