Exposities

Geen woorden maar beelden

Helaas kunnen wij onze deuren op dit moment niet openen voor bezoekers van buitenaf.

Toch hangt onze galerie vol met prachtige werken en zijn beelden tentoongesteld. Wij zijn enorm trots op het feit dat onze galerie zich middenin woonzorgcentrum Mozaiek bevindt en wat is er dan fijner om bewoners, cliënten en hun bezoekers in deze tijd wat afleiding te kunnen bieden. Zij kunnen genieten van de expositie ‘Geen woorden maar beelden’ van het atelier Herenplaats uit Rotterdam.

Meer informatie over de expositie vindt u hieronder. Vanzelfsprekend leest u het hier wanneer wij u weer kunnen ontvangen.

Sinds 15 december t/m het voorjaar van 2021 exposeert een groep kunstenaars van atelier Herenplaats uit Rotterdam een bijzondere collectie in Galerie Mozaiek in Zuidlaren. Deze groep bestaat veelal uit kunstenaars met een verstandelijke beperking. Zij gaan elke dag naar hun atelier in Rotterdam en worden daar al jaren begeleid door Richard Bennaars en Frits Gronert, twee professionele kunstenaars. De beelden in de expositie komen van atelier De Wijde Doelen en Sherpa, ook deze organisaties werken met kunstenaars met een verstandelijke beperking.