Teken- en schilderclub Mozaiek

Galerie Mozaiek Zuidlaren

De deelnemers van de teken- en schilderclub van Mozaiek exposeren in Galerie Mozaiek. Een veelzijdigheid aan werken is tentoongesteld.

Het teken en schilder groepje bestaat al sinds 2016 en is indertijd opgezet door activiteitenbegeleidster Betty Vos. Er waren toen een tiental enthousiaste deelnemers. Men begon met het schilderen van vogels op paneeltjes en glas plaatjes in de vorm van glas in lood. De paneeltjes met vogels zijn samen gevoegd tot één groot schilderij en dat hangt nu in het restaurant van Mozaiek.

Sinds een jaar geeft mevrouw Maria Cleffken-Disco leiding aan het groepje deelnemers, die nog steeds enthousiast bezig zijn met het tekenen en schilderen van landschappen, portretten en dieren. Nu is van de werken van de deelnemers een tentoonstelling samengesteld en te bekijken in Galerie Mozaiek.

Deelnemers aan deze tentoonstelling zijn:
De heer Matla,
Mevrouw Mw. Hoenderken,
Mevrouw Braam,
Mevrouw Kuiper,
Mevrouw Oskamp,
Mevrouw Domhof en
Maria Cleffken-Disco

De tentoonstelling is te bekijken tot en met zondag 30 augustus 2020.

Hebben wij u enthousiast gemaakt over waar wij als teken- en schilderclub mee bezig zijn? Wij komen eens per twee weken dagen op donderdagmiddag bij elkaar in Mozaiek. Graag tot ziens!


Informatie coronavirus

Vanzelfsprekend hanteren wij de richtlijnen omtrent het coronavirus. Houd 1,5 meter afstand van anderen, volg de richtlijnen die bij de ingang zijn aangegeven en stel uw bezoek uit wanneer u koorts heeft of klachten passend bij het coronavirus. Een volledig overzicht van de richtlijnen voor het bezoeken van onze locatie vindt u hier.